Onze diensten

WMO-Wijzer Nederland biedt het breedst mogelijke pakket aan ondersteuning aan voor alle personen en organisaties die direct of indirect te maken krijgen met de uit de Wmo voortkomende wet en regelgeving.

Ondersteuning aan zorgaanbieders en gemeenten

Bent u bijvoorbeeld een zorgaanbieder en heeft u direct bekwaam personeel nodig of heeft u ondersteuning nodig in uw organisatiestructuur, waarbij bijvoorbeeld behoefte is aan een interim manager, dan kunnen wij u hier direct in voorzien. Als u als gemeente te maken krijgt met bijvoorbeeld verander- en verbetermanagement voortkomend uit de Wmo, dan kunnen wij u hier direct in ondersteunen en bijvoorbeeld binnen de diverse projecten participeren.

Ondersteuning nodig bij indicatiestelling?

Heeft u hulp nodig bij uw Indicatiestelling binnen de wet maatschappelijke ondersteuning, of kortweg de Wmo dan kunnen wij u hierin helpen. Dit geldt ook voor het in beroep gaan tegen uitspraken die u aangaan die vanuit de Wmo gedaan zijn of het in beroep gaan tegen bijvoorbeeld indicaties waar u het niet mee eens bent, of indicaties die gewoonweg verkeerd zijn afgegeven.

Overige dienstverlening

Dit zijn allen slechts stukjes van voorbeelden van onze dienstverlening.Voor iedere zorgaanbieder, gemeente of personen en hun belangenbehartigers bieden wij een ongekend breed en diep pakket aan mogelijkheden. Denk hier ook aan strategisch en beleidsadvies, organisatiescreening, workshops, cursussen en voorlichtingen.

Mocht u twijfelen of uw dienstenvraag binnen de regel en wetgeving van de Wmo tot de mogelijkheden behoort, neem dan gerust contact met ons op.
" WMO-Wijzer Nederland biedt het breedst mogelijke pakket aan ondersteuning aan voor alle personen en organisaties die direct of indirect te maken krijgen met de uit de Wmo voortkomende wet en regelgeving "


Volg ons ook op:


Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hieronder op de knop.

Itinmotion Webdesign WebsitesRmk reclame en advies bureau