Werkwijze van WMO-Wijzer

Bent u als zorgaanbieder, gemeente (medewerker), of juist als individueel persoon op zoek naar een partner die u kan begeleiden en/of adviseren binnen één van de vele aspecten die het sociaal domein in Nederland met zich meebrengt? Dan bent u bij WMO-Wijzer op het juiste adres.

WMO-Wijzer ondersteunt

WMO-Wijzer ondersteunt namelijk gemeenten, zorgaanbieders, cliënten en belangenbehartigers in hun zoektocht naar passende zorg. Hierbij passen wij onze uitgebreide kennis en ervaring toe die wij hebben van de zorg en de veranderende wet en regelgeving om te komen tot slimme, nieuwe en met name innovatieve oplossingen.

Gemeenten ondersteunen we bij het inkoopproces, beleidsvorming en implementatie naar uitvoering, evenals het verbeteren van de uitvoering in al zijn facetten.

Bij zorgaanbieders ondersteunen we in het efficiënter neerzetten van de bedrijfsvoering, het inventariseren van risico’s en het zoeken en grijpen van kansen binnen het veranderende zorglandschap en de ruimtes te vinden die er in de veranderende markt aanwezig zijn.

Wanneer u een vraagstuk heeft waarbij ons specialisme aansluit, kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Wij komen graag bij u langs om mee te kijken en denken.
" WMO-Wijzer ondersteunt gemeenten, zorgaanbieders, cliënten en belangenbehartigers in hun zoektocht naar passende zorg. "


Volg ons ook op:


Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hieronder op de knop.

Itinmotion Webdesign WebsitesRmk reclame en advies bureau